Ροστώμ Αλατζιάν (1916-2009). Αύριο, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και ο Μιχάλης Μεσσίνης σε ένα ωριαίο τιμητικό αφιέρωμα στον συνθέτη για την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την γέννησή του.Ροστώμ Αλατζιάν (1916-2009). Το exlibris-oldbooks.gr, το ΕλληνοΑρμενικό Κέντρο Πολιτισμού"Ροστώμ Αλατζιάν", ως και το Υπουργείο Πολιτισμού της Δημοκρατίας της Αρμενίας εορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Αρμένιου μουσικοσυνθέτη, τιμώντας τη μνήμη του Μεγάλου Ελληνολάτρη Αρμένιου δημιουργού τελευταίο συμφωνικό έργο του οποίου είναι "Ο Μέγας Αλέξανδρος - Ύμνος στην Αρχαία Ελλάδα".

Καταστημα

  Στις σκιες των αλησμόνητων προγονων μας. Επειτα απο πολλα χρονια ερευνας και συλλογης σε αρχεια και βιβλιοθηκες απ'ολο τον κοσμο, ειμαστε σημερα στην ευχαριστη θεση να σας ξεναγησουμε σε ενα ονειρεμενο κοσμο γλυκων αναμνησεων.
   Το exlibris-oldbooks.gr είναι διαδικτυακό online παλαιοβιβλιοπωλείο και παλαιοπωλείο στο οποίο θα βρείτε μια ποικιλία παλαιών και διαχρονικών βιβλίων  και άλλων σπάνιων ειδών και αντικειμένων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εδρεύουμε στην διεύθυνση Αλεξάνδρου Σβώλου 55 στη Θεσσαλονίκη και για πάνω απο 20 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην προσφορά παλαιών βιβλίων και παλαιών αντικειμένων με πελάτες τους μεγαλύτερους συλλέκτες της αγοράς και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες.
Εκτός από βιβλία μπορείτε να βρείτε σε μας αντίκες, σπάνια αντικείμενα, νομίσματα, είδη φιλοτελισμού – ταχυδρομικά, σπάνια έγγραφα, μουσικές παρτιτούρες, σπάνια νομίσματα, έργα τέχνης και άλλα αντικείμενα αξίας.
  Το exlibris-oldbooks.gr απευθύνεται σε κάθε έναν που αναζητά ποιοτικά , διαχρονικά και σπάνια λογοτεχνικά βιβλία, μελέτες, βιβλία ιστορικά, βιβλία τεχνών και επίκαιρα βιβλία εποχής. Επίσης, απευθυνόμαστε σε συλλέκτες έργων τέχνης και άλλων αντικειμένων και σε επαγγελματίες που εμπορεύονται και αναζητούν έργα αξίας. Περιηγηθείτε στο site μας και  ανακαλύψτε το περιεχόμενό του. Για οποιαδηποτε πληροφορια ή διευκρινιση σχετικα με τα αντικειμενα μας παρακαλουμε επικοινωνηστε μαζι μας με εναν απο τους αναγραφομενους τροπους επικοινωνιας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλ. Σβώλου 55, TK 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 260 615
info@exlibris-oldbooks.gr

SOCIAL MEDIA